5 nyckelplagg till din basgarderob

5 nyckelplagg till din basgarderob
8 juni, 2020 Milkandhoney

Vi tipsar om 5 nyckelplagg som är ett måste i din basgarderob. Med tidlösa plagg kan du mixa och matcha olika outfits för arbetsveckan eller festligheter. Investera i klassiska och stilrena plagg som funkar för alla säsonger året runt och matcha med snygga accessoarer för att lyfta hela looken lite extra. Välkomna in till oss i butiken så hjälper vi dig med din basgarderob!

Vit skjorta
Det mest användbara plagget, den perfekta vita skjortan i olika modeller och material. Funkar precis lika bra till en avslappnad söndagsbrunch som till jobbet.

Jeans/kostymbyxor
Investera i ett par klassiska blå och svarta jeans som du känner dig bekväm i och som passar året om. Ett par klassiska svarta kostymbyxor är också ett väldigt bra nyckelplagg som funkar både till vardags och festligheter.

T-shirt
Den perfekta tischan i svart, grå och vit i något lösare passform och utan tryck på. Satsa på bra kvalité i ett skönt material mot huden och längre hållbarhet.

Klassisk kavaj/blazer
Den klassiska kavajen kan man inte få nog av. Utgå från en svart, marinblå eller grå som passar till vilken outfit som helst.

Stickad tröja
Investera i en stickad tröja i varmare material som kashmir och ull. Funkar lika bra till en mysig höstoutfit eller en kall sommarkväll. Välj ut någon i en neutral färg som svart, grå, vit eller beige som passar ihop med resterande kläder i din garderob.